Bloggen is hot. Doe mee in de fascinerende wereld van het bloggen. Blog.nl biedt daarvoor allerlei mogelijkheden. Voor elke particulier en elk bedrijf. Veel plezier en succes!
Ik wil een eigen blog
Alles over bedrijfsblogs
Alles over bedrijfsBlogs
 

Uw bedrijf kan ook mee doen in de blogwereld. Veel bedrijven zijn u reeds voorgegaan. Zij hebben Blogs al ontdekt als effectieve vormen van communicatie. Het kan op diverse manieren. Door zelf een Blog te beginnen of via advertenties op of sponsoring van Blogs aan effectieve marketing te doen.
Gelijk iemand spreken?

Met een Blog kan elk bedrijf op een moderne, effectieve en efficiënte wijze intern en/of extern communiceren. Een Blog biedt uitstekende mogelijkheden voor een uiterst doelgerichte dialoog met de doelgroepen, voor vergroting van naamsbekendheid en voor het opbouwen en versterken van het imago. Een Blog kan geïntegreerd worden in de website en met een Blog wordt een bedrijf sneller gevonden.




Bedrijven kunnen adverteren op de themaBlogs van blog.nl of kunnen een themaBlog sponsoren. Tegen aantrekkelijke condities wordt een groot publiek bereikt. Het aantal bezoekers van het netwerk van blog.nl is 1,5 miljoen per maand. Groot voordeel is, dat de lezers van de thema's de echte doelgroep van dat thema vormen en er dus geen sprake is van 'waste' in de besteding van uw reclamebudget.